IEDP Vliegende Start

Vliegende start met Iedereen Elke Dag Plezier!

Een frisse en energieke impuls voor uw medewerkers en uw organisatie.

U wilt graag uw doelstellingen overtreffen, projectmatig of strategisch. Maar waar staan uw collega’s voor op?

Wat
Een bijeenkomst waarin we uw ambities een vliegende start geven, samen met uw team. Met uw missie, mogelijkheden en mensen als centraal vertrekpunt. Met alle neuzen dezelfde kant op, een focus op kansen en elkaar zetten we de eerste stap. Inclusief veel plezier en energie!

Waarom
Wat er ook gezegd wordt, het succes van uw onderneming begint bij uw medewerkers. Wij geloven in mensen, hun kracht, betrokkenheid en hun motivatie, elke dag opnieuw. Zodra mensen, missie en motivatie met elkaar verbonden zijn, dan is de weg naar succes en plezier zo vrij als ‘ie maar kan zijn.

IEDP faciliteert eensgezindheid van, en met uw medewerkers, een helder beeld van de kansen en uitdagingen en een flinke dosis energie en plezier. We focussen op een gevoel van ‘samen ervoor gaan’, ‘elkaar helpen’ en samen successen boeken én vieren. Optimaal gebruik makend van elkaars ideeën, kennis, ervaring en talenten (wie heeft er nog een idee?). De IEDP Vliegende Start richt alle energie van uw medewerkers dezelfde kant op.

If it isn’t fun, why do it? (Richard Branson)

Wat gaan we doen?
Tijdens een wervelende, interactieve sessie genereren we betrokkenheid bij de plannen, ambities, kansen en mogelijkheden van uw organisatie, en betrekken we uw mensen individueel en collectief bij hun rol en toegevoegde waarde in de realisatie van die plannen.

Waar gaat dit alles naartoe? Het resultaat…
Na de IEDP Vliegende Start heerst er een algeheel gevoel van “Dáár sta ik voor op!”, verbinding, trots, vitaliteit, begrip, humor, betrokkenheid, er écht bij horen, transparantie, een mindset gericht op mogelijkheden. Zin hebben in wat komen gaat. Tenminste, daar zijn wij voor opgestaan: inspiratie en plezier voor iedereen!

Voor wie
Leidinggevenden en hun teams, uit alle mogelijke branches, sectoren en functies. Dus van horeca tot juristen, en van productie tot zorgverleners. Vanzelfsprekend kan de inhoud van het programma worden toegesneden op de voor uw organisatie specifieke aandachtspunten.

Hoe lang
Het programma bestaat uit een kort inspirerend kijk- en luisterdeel en vooral interactief doe-deel. In totaal duurt de IEDP Vliegende Start circa 2,5 a 4 uur, ideaal dus voor een einde middag-programma. Ook de lengte van het programma passen we aan, aan de hand van uw eventuele eigen inbreng.

Hoeveel
De IEDP Vliegende Start is in principe geschikt voor groepen vanaf 10 tot wel 100 mensen.

Investering
U leest het goed, we hebben het niet over kosten. Met de IEDP Vliegende Start doet u een investering in uw mensen, en het rendement van uw organisatie. Uw investering betaalt zichzelf terug en omvat:
– standaard voorbereidingen (briefing jaarplannen, visie, knel- en speerpunten, kernwaarden etc etc)
– samenstelling programma (inclusief content opdrachtgever)
– Vliegende Start 2,5-4 uur
– een Vliegende Start-diploma voor al uw deelnemende medewerkers

Uw start?
Wij zijn al warm gelopen en zien uw reactie graag tegemoet. We doen u graag een fantastisch aanbod, op basis van de grootte van de groep deelnemers!