Over Michiel

Michiel Drijber is initiatiefnemer van Iedereen Elke Dag Plezier (IEDP), een landelijke beweging die plezier als actief bewustzijn wil terugbrengen in ons dagelijkse doen en laten. Deze mindset leidt tot verbinding, beweging, ontwikkeling en duurzaam succes. Welzijn en welvaart.

Michiel Drijber (’65) werkte jarenlang als ondernemer in de marketing-, communicatie- en promotiebranche. Bij de start van een nieuw avontuur stuitte hij op een ‘nieuw’ maatschappelijk fenomeen: ‘lethargie’, duidelijk merkbaar in mens, organisaties en maatschappij. Hoog tijd om de zaak in beweging te zetten middels een fris perspectief, voor iedereen, door iedereen. Dit nieuwe perspectief vind je o.a. in de LinkedIn-groep (Iedereen Elke Dag Plezier), die in zeer korte tijd uitgroeide tot veruit de grootste NL-talige groep ter wereld.

“Naast het geven van lezingen en inspiratiesessies begeleid ik directies, management(teams) en medewerkers op gebied van de kracht, de eigen invloed op (‘leiderschap’), en de toegevoegde waarde van plezier als actieve kernwaarde binnen de structuur van organisaties, samenwerkingsverbanden en samenleving. Prachtig om te ervaren hoe mensen zich in korte tijd bewust worden van hun invloed, mogelijkheden en behoeftes. Ook ik heb m’n roeping en kracht gevonden, da’s inmiddels helder. Met plezier!”

Via diverse platforms sloten zich inmiddels ruim 90.000 mensen aan bij IEDP. Het gedachtegoed van IEDP wordt gesteund door een Comité van Aanbeveling met Paul de Blot, Herman Wijffels, Alexander Rinnooy Kan, Wubbo Ockels, René Paas, Yolanda Eijgenstein en Nicolette Mak.

In juli 2012 is er nog iets moois ‘spontstaan': de Roedel van Plezier. Een prachtige groeiende groep mensen die hun betrokkenheid, tijd, kennis, contacten en krachten delen met IEDP. Een groep die samenwerkt met als doel IEDP door te vertalen naar maatschappelijke doelen en daden.