Lezingen

Plezier is dé drijvende kracht achter welzijn en zakelijk en maatschappelijk succes. Plezier verbindt en geeft energie. Deze elementen zijn nodig om in beweging te blijven. Om onze wereld mooier en gelukkiger te maken. Maar hoe werkt dat? Hoe pak je dat aan? Immers: Plezier is een keuze!

Als je de krant leest en om je heen kijkt, lijkt plezier soms wel op een heel laag pitje te staan. En dat terwijl plezier zo’n belangrijke energiebron is voor de manier waarop we ons leven inhoud en betekenis (kunnen) geven, samen met elkaar. Deze kleine gedachte bepaalde het begin van Iedereen Elke Dag Plezier, een streven waar we met z’n allen beter van worden. Dat dit statement iets ‘raakt’ blijkt wel uit de groei en omvang van de gelijknamige LinkedIn-groep: ruim 75.000 mensen omarmden het gedachtegoed. Er is zelfs een keurmerk, een comité van aanbeveling, begeleiding voor organisaties en nog veel meer.

Only you can take responsibility for your happiness… but you can’t do it alone. It’s the great paradox of being human. (Sinek).

foto: Margot Brakel Fotografie

Met plezier deel ik m’n visie, ideeën en ervaringen tijdens een inspiratie-sessie, lezing of workshop. Ben je benieuwd naar het verhaal ‘achter’ Iedereen Elke Dag Plezier, een snelgroeiende ‘beweging’ in Nederland? Wil je weten wat plezier voor jouw prestaties, werk, organisatie, merk of marktpositie kan betekenen? En voor onze maatschappelijke ontwikkeling? Wil je weten wat het rendement van plezier is voor je bedrijf, je collega’s, je producten, diensten en klanten? Vraag je je af welke rol plezier speelt in samenwerking, marketing, sales, klantenbinding, ontwikkeling, sociale innovatie, groei, verduurzaming en ‘MVO’? Wat is plezier eigenlijk, staan we daar nog wel eens bij stil?

Al het bovenstaande heb ik verpakt in een enthousiast en inspirerend verhaal, dat inhoudelijk gekoppeld kan worden aan concrete vraagstukken, thema’s en situaties. Het thema ‘Plezier’ is van toepassing op ieder mens, iedere organisatie, branche of instantie die duurzaam succes nastreeft. Zolang er bereidheid is om plezier een kans te geven. Hoe raar dit laatste wellicht ook klinkt (lachen is nl slechts een klein onderdeel).

Sessies van IEDP zijn per definitie interactief, dialoog maakt het onderwerp alleen maar interessanter. Wat wilt u graag weten, waar zoomen we op in? Met welke vraag of behoefte zit u dit te lezen? Meer weten?

Boek lezing!