Het boek

Iedere spreker heeft inmiddels een boek. Dit boek is vaak de reden dat hij mag vertellen over z’n visie en ervaringen. Ook ik heb m’n boek…

… hoewel het nog niet uitgeschreven is. Mijn boek is mijn leven. Voldoende stof. Voor een fysiek boek is rust nodig, overzicht, een onbewoond eiland met stopcontact, en een periode van zwijgen. Al die dingen zijn er op op dit moment niet (behalve dat stopcontact dan).

Mocht je overigens graag iets literairs beleven, dan is er natuurlijk wel het IEDP-Spreukenboek, dat werd samengesteld uit circa 6.500 spreuken, ingezonden door de ‘aanhangers’ van Iedereen Elke Dag Plezier. Een bijzondere prestatie – vanuit puur plezier – van de groep rond Plezier! Wat zou er allemaal nog meer kunnen?

IEDP Spreuk van de Dag-boek

ISBN 9789048490110

Wat er overigens wel is, is een grote behoefte om te praten, om te delen, te spiegelen. Niet om te overtuigen, maar om een eenvoudig, klein, maar o zo belangrijk perspectief terug te krijgen in ons bewustzijn. Gewoon, omdat het ons kan helpen bij het bereiken van onze doelen, samen met elkaar. Plezier!