Doorbraak-sessies

We leven in turbulente tijden. Psychologie en perceptie vieren hoogtij, op alle mogelijke niveaus. Tegenvallers en onzekerheden vertalen zich met regelmaat in reorganisaties, meer controle en minder ruimte voor de mens in de medewerker. Maar daar ligt nou net het verborgen potentieel. In de kracht van de mens als verantwoordelijk, getalenteerd en initiatiefrijk individu, en als verbonden collectief.

Aan de hand van haar filosofie spreekt Iedereen Elke Dag Plezier bij uiteenlopende organisaties over de rol, de fundamentele waarde en ‘toepassing’ van plezier als centraal bewustzijn. Vaak individueel gestarte gesprekken krijgen een vervolg middels sessies met directie, MT, afdelingshoofden en projectteams.

- Hoe mobiliseren we onze medewerkers op onze nieuwe strategie?
– Hoe creëren we meer samenhang, verantwoordelijkheid en initiatief binnen de organisatie?
– Hoe bevorderen we de kwaliteit van onze dienstverlening, van binnenuit?
– Hoe verhogen we de gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid binnen onze organisatie?
– Hoe krijg ik meer plezier in m’n werk en ben ik ook thuis een fijn mens?

foto: Margot Brakel Fotografie

Tijdens deze sessies gaan we aan de hand van een concreet vraagstuk op zoek naar oorzaak, manifestatie en achterliggende factoren van zaken die u signaleert en graag wilt aanpakken. In gezamenlijkheid creëren we inzicht, verlangen, ruimte, mogelijkheden, draagvlak en perspectief.

Het gaat in dit proces om het doel, maar zeker ook om de weg ernaartoe. In dialoog komt een gedeelde visie tot stand, een bundeling van krachten en kennis van elkaars ideeën, talenten, ervaring en wensen. Of beter gezegd: de basis voor een succesvolle implementatie van de gewenste verandering. Een doorbraak naar de toekomst.

Recente trajecten
– Gemeente Utrecht
– Corio Nederland
– Florence Zorg
– Smilde Bakery
– Bruynzeel-Sakura
– Ministerie SZW

Boek sessie!